Flori de Mac MAGAZIN CARITABIL

Magazinul caritabil „Flori de Mac” din Ampoi 3 a fost inaugurat în Octombrie 2017. Alături de noi au muncit 70 de voluntari care au ajutat la amenajarea spațiului, sortarea și etichetarea bunurilor, pe lângă alte activități necesare pentru ca astăzi să ne putem bucura de primul magazin caritabil din România.

Conceptul de ”charity shop” este unul ușor și practic. La un magazin caritabil sunt vândute bunuri, donate de către comunitate sau companii, cu scopul de a strânge bani pentru o anumită cauză. Astfel, comunitatea este atât beneficiar, cât și furnizor. La fel, noi vindem bunurile (hainele, obiectele ș.a.m.d.) donate de către tine, cu scopul de a sprijini asociația Hospice Eliana – de a ne putea menține îngrijirile medicale GRATUITE, la domiciliu. În acest proces, voluntarii sunt un element important.

Implică-te alături de noi!! Susține Hospice Eliana prin resursele pe care le ai la dispoziție: fie timp – implică-te ca voluntar, fie bunuri – donează. Participă activ la viața comunității, fiind parte la povestea noastră. Ajută-ne să fim o resursă, un ajutor potrivit pentru cei din jur.

Detalii contact

  • Bld. Revoluției, Bl. Nr. 113 (Ampoi 3)
    Alba Iulia
  • 0758 920 772

Program magazin

  • Luni – Vineri 09:00 – 17:00