Întrebări frecvente

Cât costă serviciile Hospice Eliana?

Pentru pacienții eligibili, îngrijirile paliative la domiciliu sunt gratuite.
Pacienții eligibili sunt pacienții care suferă de o afecțiune medicală incurabilă, al cărei prognostic este cel mai probabil de ordinul lunilor, mai rar al anilor. Dacă nu sunteți siguri, puteți beneficia de un consult de orientare & consiliere din partea unui membru din echipa noastră multidisciplinară - la sediul nostru din Hăpria, Ciugud - județul Alba. Contactați-ne!

Ne puteți ajuta cu dispozitive?

În limita stocului disponibil, pacienții aflați în relație contractuală cu Hospice Eliana pot beneficia gratuit de dispozitivele de care au nevoie, inclusiv un pat de spital.

Se mai poate face ceva?

Vă putem ajuta cu un consult în cabinetul ambulatoriu de îngrijiri paliative pentru consiliere medicală. Credem că întotdeauna se mai poate face ceva. Contactați-ne!

Ne puteți ajuta cu îngrijirea continuă la domiciliu?

Serviciul de îngrijire paliativă la domiciliu implică faptul că pacientul are unul/mai mulți îngrijitori care acoperă îngrijirea sa de bază, noi oferim însoțire, susținere, orientare, sfătuire, îndrumare în ce privește îngrijirea medicală, și efectuarea de manevre specifice, suport și consiliere nemedicală (psiho-emoțională și spirituală), kinetoterapie, etc. Nu putem înlocui rolul unui îngrijitor dedicat la domiciliu. Vă putem consilia cu alternativele de îngrijire în situația în care nu există nici un îngrijitor principal lângă pacient.

Nu știm ce avem de făcut...

Vă putem ajuta cu orientarea și consilierea în probleme medicale, psiho-emoționale și spirituale. Ne puteți contacta pentru mai multe informații sau pentru a programa un consult în cabinetul ambulatoriu - unde puteți veni singur/ă sau însoțiți de pacient (dacă este deplasabil). Vă așteptăm!