Donații directe


Poți dona fizic - sumă depusă cash, direct la magazinul Flori de mac sau la sediul Hospice Eliana - sau online, prin serviciul de internet banking, la unul din conturile de mai jos:

Lei: RO30BTRLRONCRT0384194001

Euro: RO77BTRLEURCRT0384194001

USD: RO81BTRLUSDCRT0384194001

SWIFT - BTRLRO22

ASOCIAȚIA HOSPICE ELIANA, CUI 37011599
20% din impozit - contract de sponsorizare


Orice societate comercială poate redirecționa până la 20% din impozitul pe profit în beneficiul Hospice Eliana. Alege să ne ajuți în efortul nostru de a aduce și a păstra îngrijirile paliative și în regiunea noastră în România.

Formularul de redirecționare a 3.5% din impozitul pe venituri din anul precedent


Persoanele fizice pot redirecționa anual 3.5% din impozitul pe veniturile din anul anterior prin completarea formularului 230 (ANAF). Puteti completa online formularul direct în fereastra care se deschide la intrarea pe pagină, sau îl puteți descărca la butonul de mai jos, si apoi trimiteti-l completat, semnat în format .pdf sau scanat pe adresa formular230hospice.eliana@gmail.com. Vă mulțumim!

Casa Mângâierii


Ne pregătim de construcția primei unități cu paturi din cadrul Hospice Eliana - Casa Mângâierii. Așteptăm cu nerăbdare demararea lucrărilor la ceea ce va reprezenta prima unitate cu paturi Hospice Eliana - un centru prevăzut cu 14 paturi în care pacienții să poată beneficia de îngrijiri paliative de calitate sub supravegherea continuă a echipei noastre, pentru a degreva temporar familia de îndatoriri și a le acorda un timp de respiro, dar și un loc în care pacienții să poată alege să își încheie alergarea în această lume, înconjurați de familie și de toți cei dragi, fără a crește povara și nivelul de stres al familiei la domiciliu.

Avem nevoie de susținerea voastră pentru a putea termina cu bine acest proiect, și pentru a ne putea deschide ușile pentru cei care au nevoie de astfel de îngrijiri.

Magazinul caritabil - Flori de mac

Alege să ajuți

Nu arunca ceea ce nu îți mai folosește - donează.
La magazinul nostru „Flori de mac” din Alba Iulia poți aduce haine, pantofi, jucării, obiecte mici și medii din casă, veselă, bijuterii, orice în afară de mâncare - lucruri care sunt în bună stare.
Banii obținuți din vânzarea lor ne vor ajuta să păstrăm serviciile noastre gratuite pentru pacienți.

Vezi locatie

Adresă magazin:

Bld. Revoluției, Bl. Nr. 113

Alba Iulia, Alba, România


Telefon - 0758 920 772


Program magazin:

Luni – Vineri 09:00 – 17:00


VOLUNTARIAT

Domenii voluntariat

Magazin

si o oră contează

Avem nevoie de tine la sortat și etichetat marfă, re-amenajat magazin, înnoire stoc marfă (sezon) - intră în echipa entuziastă a celor implicați în lucruri mici dar atât de necesare pentru buna funcționare a magazinului!

Administrație

si o oră contează

Activități de promovare (distribuție flyere, lipire afișe etc.), organizare evenimente, activități administrative de birou (organizare documente etc.) întreținere spații interior / exterior, șofat

Pacienți

și o oră contează

Poate că este nevoie de cineva să stea cu pacientul pentru o oră sau două, sau de cineva care să îi plătească facturile și să îi facă cumpărăturile, să îi ridice medicamentele, să îl ajute cu curățenia, cu gătitul sau cu transportul la spital. Poți tu?